El projektering, tilsyn og belysningsrådgivning

Hos Grue & Kirkgaard A/S i Midt- og Vestjylland har vi stor ekspertise med el projektering for blandt andet arkitektfirmaer, offentlige myndigheder og private bygherrer samt for private husejere. 

Vi tilbyder både belysningsrådgivning og el projektering ved nybyggeri og tilbyggeri samt ved ombyggeri og renoveringer i hele landet.

Energiforbrug og drift er i fokus ved al el projektering

​Vi har stor viden og bred erfaring med el projektering fra blandt andet byggerier med undervisningslokaler, dag- og døgninstitutioner, boligbebyggelser, sportshaller og erhvervsbyggerier samt forskellige former for private byggerier. Samtidig tilbyder vi belysningsrådgivning.

Vi udfører lysberegning og simuleringer i DIALux, og vores projekteringer kan være i forbindelse med både lys- og kraftinstallationer ved byggeri, renoveringer og omforandringer.

Vi kan endvidere tilbyde tilsyn på pladsen under udførselsfasen.

Dermed kan vi sikre, at bygherren ender med nogle el-installationer i den samme høje standard, som de blev projekteret i.

Vores dygtige medarbejdere har en stor teoretisk viden og praktisk erfaring. El projektering sker med tanke på fremtidig energiforbrug og drift, og vi lægger stor vægt på at udføre en gennemarbejdet projekteringsopgave.

Vi har stor erfaring i at håndtere både helt små og ganske store projekter, og vi følge gerne byggeriet fra de første streger til det færdige byggeri.

Vi tager gerne en drøftelse om installationsmuligheder

​Du er velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for el projektering. Vi tager også gerne en drøftelse om mulighederne. 

Du kan ringe til os på telefon 96 10 50 00 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til grki@grki.dk.

Kontaktinformationer​

Grue + Kirkgaard A/S 

CVR: 30534034

Postnummer, by & adresse

Medlem af:

Holstebro indus​tri og håndværkerforening

Foreningen af rådgivende ingeniø​rer