Statiske beregninger udføres af enhver konstruktion​

Hos ​Grue & Kirkegaard A/S​ udfører vi statiske beregninger af enhver bærende og stabiliserende konstruktion, der skal til for at løse opgaven. Ofte løses opgaven i samarbejde med eksterne leverandører af komponenter til byggeriet, eller i samarbejde med en anerkendt statiker, hvis opgaven kræver det.​ Vi tilbyder statiske beregninger i Midt- og Vestjylland, samt resten af landet.

Vi løser opgaver med traditionelle præfabrikerede betonelementer, pladsstøbt beton, træ og murværk, samt stålkonstruktioner. Det kan være nybygninger, om- og tilbygninger, samt mere komplicerede opgaver, hvor eksisterende bygninger på bygges flere etager, og derved ændres til høj konsekvensklasse (høj sikkerhedsklasse). 

Som hjælpemiddel til den statiske dokumentation, anvender vi beregningsprogrammet FEM-Design, fra StruSoft. Det sætter os i stand til at løse statisk komplicerede projekter langt hurtigere end traditionelle håndberegninger. Beregningsprogrammer må dog aldrig erstatte statisk forståelse og sund fornuft. I samarbejde med kunden finder vi altid de optimale løsninger, for det enkelte projekt.​

REVIT bruges i forbindelse med det tegnede og beregnede

Tegningsmateriale udføres i REVIT, hvor vi tegner fuld 3D, helt ned på detaljeniveau, hvis opgaven kræver det. Dette giver os en enestående visuel tilgang til projekterne, og når konstruktionsmodeller kombineres med installationsmodeller, sikrer vi at der ikke sker kollisioner mellem de enkelte fag.

Kollisioner som først opdages i byggeprocessen koster tid og penge. Endvidere er der fuld kompatibilitet mellem REVIT og FEM-Design, hvilket sikrer sammenhæng mellem det tegnede og det beregnede.

Kontakt os og hør mere om statiske beregninger

Afdelingen beskæftiger to ingeniører med sammenlagt 25 års erfaring, samt to tømreruddannede bygningskonstruktører, som REVIT superbrugere.

​Kontakt os på telefon 96 10 50 00, og få en snak om statiske beregninger.

Seneste nyt​

Anders Anthonipillai er ansat i konstruktionsafdelingen
29-11-2017
Anders er civilingeniør med speciale i bærende konstruktioner. Han har taget diplomingeniøruddannelsen på Aarhus Universitet og har derefter læst videre til civilingeniør på Aalborg Universitet, hvor han dimitterede sommeren 2017. Anders har derfor den nyeste viden inden for bærende konstruktioner samt bølgedynamik, havnekonstruktioner mm.
Læs hele nyheden
Teambuilding-dag med ATRA arkitekter a/s
02-11-2017
Onsdag d. 1. november trak vi en dag ud, af en ellers så godt og vel fyldt kalender. Vi afholdte teambuilding-dag med vores gode samarbejdspartnere - ATRA arkitekter a/s. Temaet for dagen var optimering af anvendelsen af ny teknologi i vores projektering, samt hvordan vi styrker samarbejde på tværs af fagene.
Læs hele nyheden
Arkitekturpris 2017
06-10-2017
Strandingsmuseet St. George, har modtaget Holstebro Kommunes Arkitekturpris 2017. Grue+Kirkgaard A/S har været totalrådgiver på projektet.
Læs hele nyheden
Ny partner i Grue+Kirkgaard
06-10-2017
Dan Damgaard er, pr. 1. oktober 2017, indtrådt i ejerkredsen i Grue+Kirkgaard A/S
Læs hele nyheden
Rasmus Nors er ansat pr. 1. juni
01-06-2017
Rasmus har netop afsluttet sin uddannelse som VVS-installatør og har mange års erfaring i VVS-branchen. Han har derfor en masse viden om hvordan vores projekter løses bedst - også i praksis.
Læs hele nyheden
Jesper Frederiksen er ansat i Grue + Kirkgaard pr. 1. maj 2017
01-05-2017
Jesper er konstruktør og erfaren Revit-bruger, og skal projektere nogle af de mange spændende projekter, som vi er i gang med nu og som kommer fremover.
Læs hele nyheden
Aflevering af Strandingsmuseum St. George
01-03-2017
D. 27. februar 2017 afleverede vi, som totalrådgivere, de renoverede og nye bygninger, ved Strandingsmuseum St. George, til Holstebro Kommune.
Læs hele nyheden
Grue + Kirgaard A/S vinder Nørre Boulevard Skolen
02-09-2016
Grue + Kirkgaard A/S er af Holstebro Kommune, i samarbejde med ATRA arkitekter og Eng Arkitekter, blevet valgt som totalrådgiver på om- og nybygning af Nørre Boulevard Skolen.
Læs hele nyheden
Fremdrift Strandingsmuseet St. George.
12-02-2016
Så er vi ved at være klar til at bygge op igen. Det eksisterende museum skifter her med nu ansigt! Om nogle få uger begynder den igen at rejse sig af sandet!
Læs hele nyheden
April 2015
28-04-2015
G+K projekterer ny bygning for CSV Kommunikation & Teknologi for Vejle Kommune
Læs hele nyheden
April 2015
28-04-2015
G+K er totalrådgiver på Strandingsmuseet St. George
Læs hele nyheden
Solcelle udbud Holstebro Kommune
28-04-2015
Etablering af 14 stk. solcelleanlæg, fordelt på kommunale bygninger for Holstebro Kommune.
Læs hele nyheden
Genbrugscenter Tietgensvej
28-04-2015
Projekterering ved ombygning af Genbrugscenter Tietgensvej, Silkeborg
Læs hele nyheden
Efterår 2014
06-01-2015
G+K projekterer Teknologicentret for UCH
Læs hele nyheden
Efterår 2014
29-10-2014
G+K projekterer Søbyen Etape 2
Læs hele nyheden
Sommer 2014
05-08-2014
7 etagers ejendom i Aarhus
Læs hele nyheden

Kontaktinformationer​

Grue + Kirkgaard A/S 

CVR: 30534034

Postnummer, by & adresse

Medlem af:

Holstebro indus​tri og håndværkerforening

Foreningen af rådgivende ingeniø​rer