Statiske beregninger udføres af enhver konstruktion​

Hos ​Grue & Kirkegaard A/S​ udfører vi statiske beregninger af enhver bærende og stabiliserende konstruktion, der skal til for at løse opgaven. Ofte løses opgaven i samarbejde med eksterne leverandører af komponenter til byggeriet, eller i samarbejde med en anerkendt statiker, hvis opgaven kræver det.​ Vi tilbyder statiske beregninger i Midt- og Vestjylland, samt resten af landet.

Vi løser opgaver med traditionelle præfabrikerede betonelementer, pladsstøbt beton, træ og murværk, samt stålkonstruktioner. Det kan være nybygninger, om- og tilbygninger, samt mere komplicerede opgaver, hvor eksisterende bygninger på bygges flere etager, og derved ændres til høj konsekvensklasse (høj sikkerhedsklasse). 

Som hjælpemiddel til den statiske dokumentation, anvender vi beregningsprogrammet FEM-Design, fra StruSoft. Det sætter os i stand til at løse statisk komplicerede projekter langt hurtigere end traditionelle håndberegninger. Beregningsprogrammer må dog aldrig erstatte statisk forståelse og sund fornuft. I samarbejde med kunden finder vi altid de optimale løsninger, for det enkelte projekt.​

REVIT bruges i forbindelse med det tegnede og beregnede

Tegningsmateriale udføres i REVIT, hvor vi tegner fuld 3D, helt ned på detaljeniveau, hvis opgaven kræver det. Dette giver os en enestående visuel tilgang til projekterne, og når konstruktionsmodeller kombineres med installationsmodeller, sikrer vi at der ikke sker kollisioner mellem de enkelte fag.

Kollisioner som først opdages i byggeprocessen koster tid og penge. Endvidere er der fuld kompatibilitet mellem REVIT og FEM-Design, hvilket sikrer sammenhæng mellem det tegnede og det beregnede.

Kontakt os og hør mere om statiske beregninger

Afdelingen beskæftiger to ingeniører med sammenlagt 25 års erfaring, samt to tømreruddannede bygningskonstruktører, som REVIT superbrugere.

​Kontakt os på telefon 96 10 50 00, og få en snak om statiske beregninger.

Kontaktinformationer​

Grue + Kirkgaard A/S 

CVR: 30534034

Postnummer, by & adresse

Medlem af:

Holstebro indus​tri og håndværkerforening

Foreningen af rådgivende ingeniø​rer