​VVS projektering udføres for det offentlige og private

Hos Grue & Kirkgaard A/S udfører vi ventilation og VVS projektering i forbindelse med nybyggeri, ombygninger og renovering. Vi laver ventilation og VVS projektering for arkitektfirmaer, offentlige myndigheder samt private bygherrer i Midt- og Vestjylland, samt resten af landet.

Stor ekspertise i ventilation og VVS projektering

Vores VVS-afdeling kan være behjælpelig med alle former for beregninger, undersøgelser og projekteringer inden for VVS, ventilation, energiforbrug, indeklima og bygningsautomatik/CTS. Vi har med tiden oparbejdet en stor ekspertise i alle de tekniske installationer undervisningsbygninger, dag- og døgninstitutioner, boligbebyggelser, sportshaller og erhvervsbyggerier.

Al VVS projektering sker altid med tanke på det fremtidige energiforbrug samt driften af bygningen, og det bliver sammenholdt med de økonomiske og arkitektoniske rammer. Vi lægger i det hele taget stor vægt på at udføre en gennemarbejdet VVS projektering, således det færdige byggeri har installationer i en høj standard.​

Vi udfærdiger dynamiske og detaljerede indeklimasimuleringer i BSim og IES, som kan give et indblik i indeklimaet og energiforbruget i det fremtidige byggeri. 

Myndighedsbehandling, herunder energiberegninger, sker blandt andet i beregningsprogrammet Be15. Linjetab- og kuldebrosberegning kan udføres med Heat2. Vi anvender BIM og projekterer derfor i Revit.​


Kontakt os og få et tilbud på dit projekt

Vi har stor erfaring med at håndtere både små og store projekter, og vi kan følge byggeriet fra de første streger til færdigt byggeri. Vi udfører naturligvis tilsyn på byggepladser, så vi er sikre på, at bygherren ender med nogle installationer i samme høje standard, som de er projekteret i.

Kontakt os gerne på telefon 96 10 50 00 eller på​ grki@grki.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ventilation og VVS projektering.​

Seneste nyt​

Anders Anthonipillai er ansat i konstruktionsafdelingen
29-11-2017
Anders er civilingeniør med speciale i bærende konstruktioner. Han har taget diplomingeniøruddannelsen på Aarhus Universitet og har derefter læst videre til civilingeniør på Aalborg Universitet, hvor han dimitterede sommeren 2017. Anders har derfor den nyeste viden inden for bærende konstruktioner samt bølgedynamik, havnekonstruktioner mm.
Læs hele nyheden
Teambuilding-dag med ATRA arkitekter a/s
02-11-2017
Onsdag d. 1. november trak vi en dag ud, af en ellers så godt og vel fyldt kalender. Vi afholdte teambuilding-dag med vores gode samarbejdspartnere - ATRA arkitekter a/s. Temaet for dagen var optimering af anvendelsen af ny teknologi i vores projektering, samt hvordan vi styrker samarbejde på tværs af fagene.
Læs hele nyheden
Arkitekturpris 2017
06-10-2017
Strandingsmuseet St. George, har modtaget Holstebro Kommunes Arkitekturpris 2017. Grue+Kirkgaard A/S har været totalrådgiver på projektet.
Læs hele nyheden
Ny partner i Grue+Kirkgaard
06-10-2017
Dan Damgaard er, pr. 1. oktober 2017, indtrådt i ejerkredsen i Grue+Kirkgaard A/S
Læs hele nyheden
Rasmus Nors er ansat pr. 1. juni
01-06-2017
Rasmus har netop afsluttet sin uddannelse som VVS-installatør og har mange års erfaring i VVS-branchen. Han har derfor en masse viden om hvordan vores projekter løses bedst - også i praksis.
Læs hele nyheden
Jesper Frederiksen er ansat i Grue + Kirkgaard pr. 1. maj 2017
01-05-2017
Jesper er konstruktør og erfaren Revit-bruger, og skal projektere nogle af de mange spændende projekter, som vi er i gang med nu og som kommer fremover.
Læs hele nyheden
Aflevering af Strandingsmuseum St. George
01-03-2017
D. 27. februar 2017 afleverede vi, som totalrådgivere, de renoverede og nye bygninger, ved Strandingsmuseum St. George, til Holstebro Kommune.
Læs hele nyheden
Grue + Kirgaard A/S vinder Nørre Boulevard Skolen
02-09-2016
Grue + Kirkgaard A/S er af Holstebro Kommune, i samarbejde med ATRA arkitekter og Eng Arkitekter, blevet valgt som totalrådgiver på om- og nybygning af Nørre Boulevard Skolen.
Læs hele nyheden
Fremdrift Strandingsmuseet St. George.
12-02-2016
Så er vi ved at være klar til at bygge op igen. Det eksisterende museum skifter her med nu ansigt! Om nogle få uger begynder den igen at rejse sig af sandet!
Læs hele nyheden
April 2015
28-04-2015
G+K projekterer ny bygning for CSV Kommunikation & Teknologi for Vejle Kommune
Læs hele nyheden
April 2015
28-04-2015
G+K er totalrådgiver på Strandingsmuseet St. George
Læs hele nyheden
Solcelle udbud Holstebro Kommune
28-04-2015
Etablering af 14 stk. solcelleanlæg, fordelt på kommunale bygninger for Holstebro Kommune.
Læs hele nyheden
Genbrugscenter Tietgensvej
28-04-2015
Projekterering ved ombygning af Genbrugscenter Tietgensvej, Silkeborg
Læs hele nyheden
Efterår 2014
06-01-2015
G+K projekterer Teknologicentret for UCH
Læs hele nyheden
Efterår 2014
29-10-2014
G+K projekterer Søbyen Etape 2
Læs hele nyheden
Sommer 2014
05-08-2014
7 etagers ejendom i Aarhus
Læs hele nyheden

Kontaktinformationer​

Grue + Kirkgaard A/S 

CVR: 30534034

Postnummer, by & adresse

Medlem af:

Holstebro indus​tri og håndværkerforening

Foreningen af rådgivende ingeniø​rer